Diesel additieven

Problemen met uw Diesel? Motorstoring Diesel, of APK afkeur van het roetfilter.

Met 5in1 heeft u de meest geavanceerde oplossing voor uw Diesel auto.

Diesel injection cleaner, onze standaard reiniger om vervuiling te voorkomen en milde vervuiling te verwijderen.
Diesel fuel system treatment, onze versterkte reiniger om de uitlaatgassen schoner te maken voor de APK en vervuiling te verwijderen.
Diesel Detox pro, het professionele product nu beschikbaar voor iedereen. De meest krachtige all in one reiniger voor het complete dieselsysteem.
DPF cleaner regenerator helpt de werking van het roetfilter te verbeteren door het automatische reinigingsproces van het roetfilter al bij een lagere temperatuur te doen.
APK afkeur roetfilter en wilt u het roetfilter reinigen? Probeer dan: 5in1 DPF cleaner PRO dit optimaliseert de werking van de periodieke verbranding van opgehoopt roet in het roetfilter.
DPF roetfilter cleaner, reinig na demontage van de termperatuur of druksensor het roetfilter, alleen te gebruiken door de professional.

Optimaliseer uw Diesel auto, bezoek Dosgros voor topkwaliteit additieven.

Kom langs, en start vandaag nog met de oplossing voor uw auto.

5IN1_logo

Waarom zijn dieseladditieven belangrijk?

De juiste verzorging van uw voertuig gaat verder dan alleen regelmatig tanken en onderhoud. Dieseladditieven spelen een cruciale rol in het behoud van uw motor en zorgen voor een optimale prestatie. Hier bij Dosgros, bieden we een uitgebreid assortiment aan dieseladditieven die essentieel zijn voor elke dieselgebruiker.

  1. Onderhoud van het Roetfilter: Onze ‘DPF Cleaner Regenerator’ van 5 in 1 helpen bij het efficiënt functioneren van de roetfilters, wat essentieel is voor het voldoen aan emissienormen bij de APK keuring. Dit product wordt vaak een week gebruikt voor de APK keuring om de kans op afkeur op het roetfilter te voorkomen.

  2. Optimalisering van Motorprestaties: Producten zoals ‘Diesel Full System Extreme’ van 5 in 1 zorgen voor een betere koude start en verminderen motorgeluid. Dit verhoogt niet alleen uw rijcomfort, maar draagt ook bij aan de efficiëntie van de motor.

  3. Brandstofefficiëntie: Met de stijgende brandstofprijzen is het verlagen van het brandstofverbruik belangrijker dan ooit. Onze additieven verminderen het verbruik en besparen u geld.

  4. Motorbescherming: Ultieme smering en bescherming van motoronderdelen betekent een langere levensduur voor uw motor en minder onderhoudskosten.

  5. Milieuvriendelijkheid: Door het verwijderen van zwarte rook en het verbeteren van de verbranding met onze ‘DPF Cleaner’ van MOTIP, draagt u bij aan een schoner milieu.

  6. Reiniging van het Brandstofsysteem: Een schoon brandstofsysteem is een efficiënt systeem. Onze ‘Diesel Detox Pro’ en ‘Diesel Injection Cleaner’ zorgen voor een grondige reiniging, waardoor uw voertuig soepeler loopt en de levensduur van de motorcomponenten wordt verlengd.

Door onze dieseladditieven toe te voegen aan uw onderhoudsroutine, zorgt u niet alleen voor een betere werking van uw voertuig, maar ook voor een duurzamere en kosteneffectieve rijervaring. Bekijk ons assortiment en ontdek hoe u uw dieselervaring kunt verbeteren.

Bezoek Dosgros op de Roef 4 in Drachten.

De experts van Dosgros helpen u met het vinden van het juiste additief. Of u nu een professionele automonteur bent of een doe-het-zelver, wij helpen u graag!

Neem contact op via 0512-334949 voor deskundig advies of kom direct langs voor ons assortiment diesel additieven.

Openingstijden:

Maandag:     08:00 – 17:30

Dinsdag:        08:00 – 17:30

Woensdag:    08:00 – 17:30

Donderdag:   08:00 – 17:30

Vrijdag:          08:00 – 17:30

Zaterdag:      08:00 – 16:00

Zondag:        Gesloten 

Goedkoper - Beter - Completer - Welkom bij DOSGROS​

Aan de Noorderhogeweg in Drachten
Gratis parkeren voor de deur!
Wij helpen u graag!