Dosgros | Diagnose Service

diagnose noord interface

Toekomstgerichte autobedrijven werken samen met Dosgros voor de beste service richting de autobezitter. 

We hebben voor aangesloten bedrijven de mogelijkheid om een diagnose apparaat te huren tegen een bescheiden vergoeding. Hiermee kunnen de eenvoudige storingen makkelijk worden opgelost. 

Voor de complexe storingen en coderingen hebben we in samenwerking met Diagnose Service Noord een online interface service ontwikkelt. Om van deze online service gebruik te kunnen maken volstaat de aanschaf van de interface met of zonder tablet.  

Hiermee heeft het autobedrijf de oplossing in huis om complexe programmeringen te doen en krijgt het autobedrijf online toegang  tot dure diagnose apparatuur en kennis. Dit bespaart uiteindelijk de autobezitter in de kosten. 

De diagnose interface helpt bij bijvoorbeeld:

Een brandend motorstoringslampje

Het resetten van de service interval indicator

Een storing op het roetfilter of EGR

Een storing in het motormanagement

Een ABS storing

Het uitlezen van de auto (niet iedere auto is makkelijk uit te lezen)

Het coderen van de BSI, stuurapparaten

Het coderen van trekhaakkabelsets

Het coderen van sleutels

Het coderen van overige componenten

 

Wegwijs in oplossingen.

Deze diagnose service verleent Dosgros nadrukkelijk niet zelf aan particulieren maar is uitsluitend voorbehouden aan aangesloten autobedrijven. 

 

 

Bent u als particulier op zoek naar goede diagnose en een bij dit netwerk aangesloten bedrijf? Op verzoek verstrekken we u graag het juiste adres voor uw diagnose vraagstuk. We hebben diverse auto diagnose partners in o.a. Drachten, Wijnjewoude, Burgum, Harkema, Oosterwolde en Appelscha.  

Deze aangesloten autobedrijven bieden storing oplossingen bij auto diagnose voor onder andere Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes, Opel, Citoen, Ford, Peugeot, Renault, Honda, Kia, Fiat, Toyota, Seat, Skoda en Volvo.  

 

 

Vragen over Diagnose oplossingen:

Onze specialisten helpen je snel verder. 

Kom langs, Whatsapp of bel 

0512 – 33 49 49 (Drachten) 

0516 – 52 12 99 (Oosterwolde).